Доступність посилання

ТОП новини

Лідер «Нічних вовків» про косметички: хлопці їхали з дівчатами


Лідер російського байкерського клубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов
Лідер російського байкерського клубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов

Лідер російського байкерського клубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов, відомий також під псевдонімом «Хірург», пояснив слова свого колеги Андрія Бобровського про косметички в байкерів, які оглядали на кордоні із Польщею. Про це Залдостанов заявив в інтерв’ю російському інтернет-виданню «Фонтанка».

«Їхали хлопці, брали дівчат з собою. Вони ж не їхали одні. У нас було кілька людей, кілька дам, мабуть, у них були з собою косметички. Бовкнув «Акела» (псевдонім Бобровського – ред.) про ці косметички. А сказати-то нічого, от і підхопили», – розповів Залдостанов.

У понеділок, 27 квітня, на прикордонному переході «Тересполь» зупинили десятьох російських мотоциклістів, які намагалися потрапити до Польщі з боку Білорусі. Один з байкерів Андрій Бобровський про обшук на кордоні написав: «Обшукували досконально, кожну шкарпетку і косметичку, всі особисті речі, все робили суворо, хоча і в рамках закону». Таке повідомлення Бобровського викликало активне обговорення користувачів соцмереж.

Днями декілька груп членів російського мотоклубу «Нічні вовки», які збиралися здійснити масовий заїзд країнами Європи, не впустили до Польщі й Литви, ще кільком його членам скасувала шенгенські візи Німеччина. Але заборона на в’їзд до ЄС не стосується всіх членів численного мотоклубу «Нічні вовки», загальна чисельність яких у Росії, за деякими повідомленнями, становить кілька тисяч. Тому дехто з «Нічних вовків» уже побував у Братиславі, Відні і, як очікується, вони планують доїхати до Берліна в рамках, як вони стверджують, пробігу до 70-річчя Перемоги у Другій світовій війні в Європі.

XS
SM
MD
LG