Доступність посилання

ТОП новини

АТО: маріупольський напрямок бойовики обстрілювали цієї ночі найменше


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі антитерористичної операції вранці 24 травня повідомляють, що ситуація щодо порушення бойовиками мінських домовленостей не змінилася, сепаратисти надалі при обстрілах з вечора суботи і впродовж ночі неділі використовували важке озброєння, що мало бути відведене від лінії розмежування. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Фейсбуку.

За даними штабу, обстріли тривали Золотому, Кіровому, Ленінському, Красному Пахару, Троїцькому, Станиці Луганській, Щастю, Жовтому, Пісках, Мар’їнці, Старогнатовці, Красногорівці, Авдіївці.

«Найспокійніше, якщо так можна висловитися, було на маріупольському напрямку. Тут загарбники порушували тишу три рази з стрілецької зброї та автоматичного гранатомета, обстрілявши Широкине», – йдеться в повідомленні.

У прес-центрі АТО розповіли також про бій українських військових з бойовиками-розвідниками.

«О 18:00 в районі Ленінського – Нелипівки, наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальної групою російсько-терористичний найманців. Бій тривав півгодини. Злочинці, отримавши гідну зустріч, тікали до своїх позицій… залишаючи на землі плями крові та інші мокрі сліди», – зазначили в штабі.

14 разів у небі, переважно на луганському і маріупольському напрямках, кружляли безпілотники бойовиків.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українську сторону в порушенні режиму тиші за минулу добу 36 разів.

На лінії контакту сторін конфлікту в частині сходу України тривають перестрілки й бойові сутички, також і з застосуванням важкої техніки, попри оголошений в середині лютого режим припинення вогню і вимогу відвести таку техніку.

XS
SM
MD
LG