Доступність посилання

ТОП новини

Рятувальники знайшли тіла 23 загиблих. Аварійно-рятувальні роботи у Дніпропетровську завершили


Вибух побутового газу в 10-поверховому будинку Дніпропетровська стався минулої суботи. За версією прокуратури, причиною трагедії в Дніпропетровську стала зношеність газового обладнання в мережах «Дніпрогазу».

Про це повідомила речниця міністра з питань надзвичайних ситуацій Людмила Щербань.

А Нестор Шуфрич зазначив, що віднині зруйнований будинок передають будівельній компанії, яка демонтує вцілілі конструкції.

Вибух побутового газу в 10-поверховому будинку Дніпропетровська стався минулої суботи.

Тим часом без газу до наступного тижня залишатимуться жителі мікрорайону, де стався вибух у житловому будинку.

У понад 5-ти тисячах квартир газопостачання немає вже сьомий день.

Як повідомив виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Віктор Бондар, підключення газу потребує посилених заходів безпеки, тому мешканці будинків отримають блакитне паливо не одразу, а поетапно.

Наразі відповідні служби проводять заміну шлангів та газових плит — їх закупили більше 8 тисяч.

Наразі в газову мережу пустили речовину зі специфічним запахом, змішану з повітрям. Це зробили для того, щоб перед пуском у мережу самого газу перевірити можливі витоки.

За словами голови облради Юрія Вілкула, також процес відновлення газопостачання також затягувався через ремонт на трьох ГРП, без цих робіт газ подавати боялися.

За версією прокуратури, причиною трагедії в Дніпропетровську стала зношеність газового обладнання в мережах «Дніпрогазу».

Матеріали до теми:

• ФОТОГАЛЕРЕЯ: Зруйнований будинок, зруйновані життя. Трагедія в Дніпрпетровську.

• Шансів знайти живих людей під завалами будинку в Дніпропетровську майже не залишилось • Кількість жертв трагедії в Дніпропетровську зросла до 17 осіб • Газовий вибух у в Дніпропетровську стався з недбальства «Дніпрогазу» • Тіло вже 15-ї жертви (дитини) виявили рятувальники на місці вибуху побутового газу в Дніпропетровську • Вибух у Дніпропетровську: зумисні дії чи недбальство? • ГАЗОВА АВАРІЯ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ!!! За останній час Дніпропетровська трагедія - не перша в Україні.
XS
SM
MD
LG