Ви використовуєте застарілу версію браузера. Для більш комфортного та коректного перегляду сторінки оновіть свій браузер за посиланням.

Для більш комфортного перегляду поверніть мобільний пристрій у горизонтальне положення

Про галерею

Війна на Донбасі та черги на КПП. Перемога на «Євробаченні» та провал футбольної збірної на «Євро-2016». Боротьба за медалі на Олімпіаді в Ріо-Де-Жанейро та вражаючий результат на Паралімпіаді. Накриття зруйнованого реактора ЧАЕС аркою нового конфайнменту. Яким був 2016 рік для України?

Для більш комфортного перегляду натисніть
F11
Україна 2016. Рік у фото
Війна на Донбасі та черги на КПП. Перемога на «Євробаченні» та провал футбольної збірної на «Євро-2016». Боротьба за медалі на Олімпіаді в Ріо-Де-Жанейро та вражаючий результат на Паралімпіаді. Накриття зруйнованого реактора ЧАЕС аркою нового конфайнменту. Яким був 2016 рік для України?
ДИВИТИСЯ
Смолоскипова хода у Львові з нагоди 107-ї річниці від дня народження Степана Бандери. (Фото: AFP/Юрій Дячишин)
У Києві, на мосту Патона, пройшла акція «Живий ланцюг Соборності», присвячена Дню Соборності України. Мороз та хуртовина не завадили учасникам утворити 30-метровий державний прапор. Детальніше про це у ФОТОГАЛЕРЕЇ. (Фото: RFERL/Сергій Коровайний)
Військові російсько-сепаратистських сил неподалік від окупованого Луганська. (Фото: Reuters/Alexander Ermochenko)
Люди у черзі на КПП «Станиця-Луганська». Детальніше про це у ФОТОГАЛЕРЕЇ. (Фото: RFERL/Мар'ян Кушнір)
Стежка до туалету на позиціях українських військових у Зайцеві під Горлівкою. Детальніше про це у ФОТОГАЛЕРЕЇ. (Фото: RFERL/Андрій Дубчак)
Президент України Петро Порошенко (праворуч) після привітання Володимира Гройсмана з призначенням на посаду прем’єр-міністра України під час засідання Верховної Ради. (Фото: epa/Roman Pilipey)
Учасники благодійного забігу на 2 кілометри «#Нетерплячки». (Фото: ukrinform)
Із поверненням додому! Зустріч демобілізованих вояків на київському вокзалі (Фото: RFERL/Сергій Нужненко)
Українська співачка Джамала перемогла у цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення», фінал якого відбувся в столиці Швеції. Більше про це ТУТ. (Фото: epa/Maja Suslin)
Перша розмова Надії Савченко з журналістами після звільнення з російської в’язниці. (Фото: Shutterstock)
Українські вболівальники під час перегляду матчу «Євро-2016» між Україною та Північною Ірландією, який Україна програла з рахунком 0:2. Більше про це ТУТ. (Фото: epa/Roman Pilipey)
Українській військовий в одній з будівель авдіївської промзони. (Фото: AFP/Анатолій Степанов)
Тисячі львів’ян провели в останню путь співака Паризької національної опери Василя Сліпака, який загинув від кулі снайпера 29 червня, воюючи у складі Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Більше про це ТУТ. (Фото: AFP/Юрій Дячишин)
Святкування Івана Купала у Національному музеї народної архітектури і побуту в Пирогові. Детальніше про це у ФОТОГАЛЕРЕЇ. (Фото: RFERL/Сергій Коровайний)
Вшанування пам’яті вбитого журналіста Павла Шеремета. Український дім, Київ. (Фото: RFERL/Сергій Нужненко)
Українські військовослужбовці на бойових позиціях поблизу Старогнатівки (Донеччина). (Фото: epa/Sergey Vaganov)
Робітники київського заводу «Маяк» готують для передачі армії новітній міномет «Молот», калібру 120 мм. (Фото: epa/Roman Pilipey)
Каноїст Юрій Чебан завоював другу золоту медаль України на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро. Більше про це ТУТ. (Фото: Reuters/Marcos Brindicci)
Військовий парад до Дня Незалежності України в Києві
Масандрівський пляж в Ялті. (Фото: RFERL/Аліна Смутко)
Керівники МЗС Німеччини і Франції (праворуч) неподалік Слов’янська біля моста, який був підірваний влітку 2014 року за наказом одного з ватажків угруповання «ДНР», російського полковника Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Більше про це ТУТ. (Фото: AFP/Sergey Bobok)
Єлизавета Мерешко, золота призерка Літніх Паралімпійських ігор 2016 із плавання на дистанцію 100 метрів вільним стилем, під час запливу. Детальніше про це у ФОТОГАЛЕРЕЇ. (Фото: Reuters/Sergio Moraes)
Члени ОБСЄ спостерігають, як українські військові відходять від передових позицій в рамках розведення сил в районі сіл Богданівка і Петрівське (Донеччина). (Фото: epa/Sergey Vaganov)
На майдані Незалежності в Києві пройшла церемонія прощання із загиблими бійцями батальйону «Айдар» Миколою Саюком (позивний «Француз») і Сергієм Кочетовим (позивний «Кот»). (Фото: Reuters/Gleb Garanich)
Український вояк стріляє з гранатомета під час нічного бою з бойовиками угруповання «ДНР» в авдіївській промзоні. (Фото: AFP/Анатолій Степанов)
Жінка кладе шматок хліба до Меморіалу жертвам Голодомору в Києві. (Фото: AFP/Sergei Supinsky)
Цього дня офіційно відкрили нову гігантську споруду, конфайнмент, який запобігатиме витоку радіації зі зруйнованого внаслідок катастрофи 1986 року на Чорнобильській АЕС четвертого енергоблоку. Споруда висотою 108 метрів коштувала близько 1,6 мільярда доларів, фінансування надав Європейський банк реконструкції та розвитку. Детальніше про це у нашому СПЕЦПРОЕКТІ. (Фото: RFERL/Сергій Коровайний)
На відкритті резиденції Святого Миколая у Львові. (Фото: UNIAN)
Хлопчик виглядає з кімнати зруйнованого внаслідок обстрілу будинку у передмісті Донецька. (Фото: epa/Alexander Ermochenko)
Люди тягнуть сумки на зруйнований міст через Сіверській Донець по дорозі від КПП бойовиків до українського КПП у Станиці-Луганській. (Фото: epa/Alexander Ermochenko)
У День Святого Миколая на Софійській площі в Києві урочисто засвітили головну новорічну ялинку. (Фото: RFERL/Сергій Коровайний)

Долучайтеся:

Дивитись також: Світ 2016. Рік у фото

2016 © РАДІО ВІЛЬНА ЄВРОПА/РАДІО СВОБОДА