Доступність посилання

ТОП новини

Путiн: Крим не є спiрною територiєю, i Росiя давно визнала кордони України


«Росiя давно визнала кордони сьогоднiшньої України. Ми, по сутi, закiнчили загалом i в цiлому нашi переговори щодо кордону. Йдеться про демаркацiю, але це вже технiчнi справи», – заявив прем’єр-міністр Росiї Володимир Путiн в інтерв’ю нiмецькiй телекомпанiї ARD, текст якого розмiщено на офiцiйному сайтi уряду Росії.

Вiдповiдаючи на запитання журналiста про ймовiрнiсть конфлiкту в Криму та Севастополi, прем’єр зазначив, що «Крим не є жодною спiрною територiєю». «Там не було жодного етнiчного конфлiкту, на вiдмiну вiд конфлiкту мiж Пiвденною Осетiєю та Грузiєю», – зазначив прем’єр Російської Федерації.

«У нас не було і тут (у Південній Осетії) ніякої мети. Тому, вважаю, говорити про якусь наступну мету некоректно», – зауважив Путiн.

«Там, усерединi суспiльства, в Криму, вiдбуваються складнi процеси. Там проблеми кримських татар, українського населення, росiйського населення, взагалi слов’янського населення. Але це внутрішньополітична проблема самої України», – додав прем'єр-міністр Росії.

«У нас є договiр із Україною стосовно перебування нашого флоту до 2017 року, i ми керуватимемося цiєю угодою», – наголосив Володимир Путiн.
.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG