Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко: Нова дата виборів – 14 грудня 2008


Президент повідомив в понеділок увечері, що переніс дату позачергових виборів до Верховної Ради:

«Задля нормальної підготовки до виборів я прийняв рішення перенести термін голосування на 14 грудня 2008 року».

Виступаючи перед журналістами після засідання РНБО, Віктор Ющенко висловив жаль з приводу того, що виконання указу, яким вибори було призначено на 7 грудня, було зірване: «Мені прикро констатувати те, що указ, який назначив проведення дострокових виборів до українського парламенту на 7 грудня, сьогодні не виконаний, не виконаний Прем'єр-міністром і урядом», - сказав Президент.

За результатами обговорення на РНБО, Президент указом вирішив відновити роботу парламенту VI скликання на декілька днів. «Таким чином, парламенту надано можливість ухвалити пакет законопроектів, спрямованих на мінімізацію наслідків світової фінансової кризи для української економіки. При цьому Президент висловив сподівання, що Верховна Рада зможе консолідуватися при прийнятті цих законодавчих рішень», – мовиться у повідомленні на сайті Президента.

«Завтра покаже, хто підбурює ситуацію, хто дбає про врегулювання всіх чутливих і гострих моментів, потрібних для вирішення як політичної, так і економічної кризи», - вважає Глава держави.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG