Доступність посилання

ТОП новини

Три справи порушили через побиття захисника автора «бабусі з котом»


Міліція порушила три кримінальні провадження за фактом побиття адвоката Максима Голосного Анатолія Барановського. Про це сьогодні повідомили у прес-службі головного управління МВС в Дніпропетровській області.

За даними міліції, кримінальні провадження відкриті за ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) і за ч. 1 ст. 356 (самоуправство).

«Повідомляємо, що внаслідок виниклої конфліктної ситуації з орендодавцями приміщення, в якому працює адвокат Барановський А. Л., за заявами останнього та його помічника Бабушкінським райвідділом Дніпропетровського міського управління міліції відкриті три кримінальні провадження», – повідомили в міліції.

Як поінформували в міліції, за всіма кримінальними провадженнями ведеться слідство.

У середу стало відомо про інцидент з побиттям дніпропетровського адвоката Анатолія Барановського і крадіжку в його офісі. За словами Максима Голосного, його адвокат був побитий у власному офісі трьома представниками охоронної структури орендодавця за нібито невчасне внесення орендної плати. Анатолія Барановського з легкими ушкодженнями шпиталізували до лікарні. Пізніше виявилось, що після цього офіс адвоката пограбували, з приміщення зникли речі, зокрема, сейф з документами і ноутбук.

Як зазначив Максим Голосний, він вважає інцидент спланованим і пов’язує його з професійною діяльністю свого адвоката.
XS
SM
MD
LG