Доступність посилання

ТОП новини

У «Свободі» кажуть: не нападали на російську газету, бо «не мають права»


Партія «Свобода» не причетна до нападу на редакцію російського видання «Московський комсомолец» у Москві. Про це повідомив депутат від «Свободи» Юрій Сиротюк у коментарі телевізійному «5-му каналові» щодо нападу на редакцію російського видання «Московський комсомолец» хуліганів, які викрикували українські націоналістські лозунги.

«Всі акції, які робить «Свобода», вона оголошує про це на своєму сайті. Ніякої інформації про акцію «Свободи» у Москві, незалежно від нашого ставлення до того, що там відбулося, ми не проводили», – запевнив він.

«Ми не можемо здійснювати нашу діяльність за межами України, за статутом, за законодавством, ми не маємо свого представництва у Москві, тому ми до тої акції не маємо ніякого стосунку», – додав Сиротюк.

«Бачив про це на YouTube, але це така звичайна інформаційна атака, чи псевдоатака», – уточнив депутат.

8 липня у Москві на редакцію газети «Московський комсомолець» напали хулігани з українськими гаслами: «Слава Україні!», «Героям слава!» та «Слава нації». У поліції російської столиці повідомили, що поки не відомо, хто саме напав на редакцію. В редакції організацію нападу пов’язують із одним із депутатів Держдуми, в якого з газетою виник конфлікт через статтю в ній.

XS
SM
MD
LG