Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан: «День гідності». LiveBlog online

На Євромайдані триває третє Народне віче, назване «Днем гідності». У ньому беруть участь кілька сотень тисяч людей. У п'яти проблемних округах відбуваються перевибори до Верховної Ради

Україна стане справжньою демократією, незважаючи на "корумпованих і скерованих на самозбагачення лідерів" - Радослав Сікорський


Сьогодні о 12:00, на Євромайдані в Києві, розпочнеться третє Народне віче, яке назвали «Днем гідності». Віче минулої неділі, яке зібрало десятки тисяч людей, назвали «Маршем мільйонів».

У ці хвилини люди активно сходяться в центр Києва. Зранку на сцені Євромайдану традиційно відслужили молебень.

Дехто з учасників Антиєвромайдану перейшов на майдан Незалежності, коли ввечері з концертом виступав гурт «Океан Ельзи».

Екс-радник Путіна прогнозує Україні «незрозумілі» постріли й порівнює Януковича з Шеварнадзе

Антиукраїнська кампанія Росії нагадує абхазьку і південноосетинську у Грузії. Так вважає російський економіст, колишній радник президента Росії Володимира Путніна Андрій Ілларіонов. Про це він пише у своїй колонці на сайті російської радіостанції «Ехо Москви».

За оцінкою Ілларіонова, головними елементами цієї «війни» є сувора опозиція російської влади проєвропейським настроям, створення антиєвропейських плацдармів на теренах держави.

На думку Ілларіонова, чинний президент України Віктор Янукович дедалі більше нагадує президента Грузії Едуарда Шеварнадзе наприкінці його правління.

Російський оглядач при цьому не виключає «класичних провокацій спецслужб». На його думку, в Україні найближчим часом почнуться «незрозумілі» постріли, вибухи, з’являтимуться «зниклі без вісти» і «загиблі».
Розпочалася пряма онлайн-трансляція Радіо Свобода з майдану Незалежності. Вона доступна на головній сторінці веб-сайту http://www.radiosvoboda.org/.

Також за цим посиланням.

Приєднуйтеся.

Потяги в київському метро на станції Хрещатику зупиняються вибірково. Машиніст одного з потягів без попередження не зупинився на цій станції, передає кореспондент Радіо Свобода.

Люди, які прямували на "День гідності", третє Народне віче, вийшли на Арсенальній, скандуючи "Банду геть!".

На сцену Євромайдану вийшли священики, щоб провести молебень.

На знак примирення мітингувальники з обох майданів обмінялися символікою та заспівали гімн.

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG