Доступність посилання

ТОП новини

На прикордонні Чернігівщини дрон РФ атакував автомобіль хлібокомбінату, постраждав водій – влада


У МВС уточнили, що унаслідок вибухів водій 1994 року народження зазнав контузії легкого ступеня. Автомобіль та приміщення магазину пошкоджені. Фото ілюстративне
У МВС уточнили, що унаслідок вибухів водій 1994 року народження зазнав контузії легкого ступеня. Автомобіль та приміщення магазину пошкоджені. Фото ілюстративне

Російські війська атакували дронами автомобіль хлібокомбінату у прикордонному Новгород-Сіверському районі на Чернігівщині, повідомив голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

«Сьогодні ворог атакував дронами автомобіль хлібокомбінату під час розвантаження продовольства біля магазину в одному із сіл Новгород-Сіверського району», – написав він у телеграмі.

У МВС уточнили, що унаслідок вибухів водій 1994 року народження зазнав контузії легкого ступеня. Автомобіль та приміщення магазину пошкоджені.

За даними українських правоохоронців, війська РФ «прицільно атакували дронами цивільний автомобіль хлібокомбінату, коли водій зупинився біля місцевого магазину, щоб доставити хліб».

Про атаки російських БПЛА цивільних людей у прифронтових чи прикордонних регіонах місцева українська влада повідомляє регулярно.

Читайте також: «Їх людьми не можна назвати! Як вони з цим живуть?» – очевидці про удар по Чернігову

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні верифікували дані про загибель в Україні 10 810 цивільних людей, поранення 20 556 – від початку повномасштабного вторгнення РФ. В організації припускають, що кількість жертв серед цивільних осіб є набагато вищою.

Форум

XS
SM
MD
LG