Доступність посилання

ТОП новини

Унаслідок обстрілу силами РФ села на Харківщині загинув чоловік – прокуратура


Наслідки ракетного удару армії РФ по Харківській області. Гроза, Харківська область, 6 жовтня 2023 року, фото ілюстративне
Наслідки ракетного удару армії РФ по Харківській області. Гроза, Харківська область, 6 жовтня 2023 року, фото ілюстративне

Унаслідок обстрілу села Юрченкове на Харківщині загинув водій екскаватора, йдеться у повідомленні обласної прокуратури у фейсбуці.

«Орієнтовно о 17:00 окупанти вдарили поблизу с. Юрченкове Чугуївського району. Пряме влучання зафіксовано в екскаватор, за кермом якого перебував 34-річний водій. Сталась пожежа, чоловік загинув на місці», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, за даними прокуратури, близько 12:00 війська РФ обстріляли село Глушківка Курилівської громади, пошкоджено будівлі сільськогосподарського підприємства. За попередніми даними, загарбники застосували РСЗВ «Ураган».

«Унаслідок авіаційного обстрілу села Приколотне Вільхуватської громади пошкоджено приватні житлові будинки та будівлі цивільного підприємства. Постраждала 71-річна жінка – у неї гостра реакція на стрес», – підсумували у прокуратурі.

Останнім часом російські війська посилили свої атаки Харкова і Харківщини. Як заявив міський голова Ігор Терехов, російські війська найчастіше обстрілюють Харків з С-300 з Бєлгородської області Росії – ці снаряди за 40 секунд долітають до міста, проте все частіше застосовують і «Шахеди».

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG