Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові через удар РФ загинули 6 людей, пошкоджені 9 багатоповерхівок – влада


Через нічну атаку поранені щонайменше 10 людей, стан постраждалих – легкий та середній. На фото - наслідки російського удару по Харкову 4 квітня 2024 року
Через нічну атаку поранені щонайменше 10 людей, стан постраждалих – легкий та середній. На фото - наслідки російського удару по Харкову 4 квітня 2024 року

Унаслідок нічних російських ударів по Харкову загинуло шестеро людей, ще щонайменше 10 поранені, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Щонайменше 10 поранених, люди отримали вибухові травми та осколкові поранення. Стан постраждалих – легкий та середній. Пошкоджено багатоповерхівки, АЗС, магазин, автомобіль. Виключно цивільні обʼєкти», – написав він у телеграмі.

За його даними, наймолодшому постраждалому 23 роки – він отримав вибухову травму та уламкові поранення, у середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років, інші постраждалі зазнали легких поранень.

Міський голова Ігор Терехов додав, що нічний «приліт» був по житловій забудові у Шевченківському районі – пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель.

Читайте також: Синєгубов розповів, чому Росія завдає подвійних ударів по Харкову

Як заявив днями міський голова Ігор Терехов, російські війська найчастіше обстрілюють Харків з С-300 з Бєлгородської області Росії – ці снаряди за 40 секунд долітають до міста, проте останнім часом РФ почала частіше застосовувати «шахеди».

Останнім часом російські війська посилили свої атаки Харкова. Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ракет, дронів –атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG