Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС про пожежу в приміщенні «Інтера»: загиблих і травмованих немає, евакуювали 25 людей


У Державній службі з надзвичайних ситуацій заявляють, що під час гасіння пожежі приміщення телеканалу «Інтер» загиблих і травмованих немає, евакуювали 25 людей.

Як повідомляє прес-служба відомства, причина пожежі встановлюється.

За версією ДСНС, про пожежу в будівлі телеканалу «Інтер» на вулиці Щусєва стало відомо о 16:31.

«Було встановлено, що під час проведення мітингу біля будівлі, горіли автомобільні шини та внаслідок занесення стороннього джерела запалювання сталося загорання на 1-му поверсі на площі 10 квадратних метрів та на 2-му поверсі на площі 20 квадратних метрів. Пожежу ліквідовано о 16:51», – йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначають, що о 17:09 внаслідок «повторного занесення стороннього джерела запалювання» сталося загорання приміщення на другому поверсі на площі 60 квадратних метрів, пожежу загасили близько 18:00.

У поліції Києва повідомили, що сьогодні група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі на вулиці Щусєва, встановили туристичні палатки та принесли шини, згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку, почалася пожежа.

Згодом телеканал «Інтер» заявив, що в результаті пожежі повністю згоріла студія програми «Подробиці», а також постраждали деякі співробітники.

У серпні в інтернеті оприлюднили архів листування співробітниці «міністерства державної безпеки» угруповання «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів. Із його вмісту випливає, що низка українських телеканалів, зокрема «Інтер», узгоджували тексти своїх сюжетів із представниками підтримуваного Росією збройного сепаратистського угруповання «ДНР», визнаного в Україні терористичним. СБУ перевіряє оприлюднене листування.

Також у лютому 2016 року телеканал «Інтер» потрапив під позапланову перевірку Нацради з питань телебачення і радіомовлення через трансляцію російських фільмів, а також через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам на Донбасі і депортували з країни.

XS
SM
MD
LG