Доступність посилання

ТОП новини

Марушевська опублікувала наказ про своє звільнення


Юлія Марушевська
Юлія Марушевська

Юлія Марушевська опублікувала наказ про своє звільнення з посади керівника Одеської митниці.

«Наказ про моє звільнення. Йому передувало 5 доган (які прем’єр-міністр Володимир Гройсман безуспішно доручав скасувати), оголошення неповної службової відповідності і моя заява про звільнення, коли стало остаточно зрозуміло, що у Києві ніхто не збирається реформувати митницю. Вітаю Романа Насірова», – написала Марушевська 5 грудня у Facebook.

14 листопада Юлія Марушевська заявила про те, що йде з посади голови Одеської митниці. Причиною відставки стала, за її словами, «відсутність політичної волі у президента України та прем’єр-міністра завершити проект реформування митниці».

Але голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив після цього, що у поданому вигляді заява Марушевської «неприйнятна». Він також додав, що звільнення Юлії Марушевської можливе лише після передачі справ та документів у порядку, встановленому чинним законодавством.

Юлія Марушевська очолювала Одеську митницю з жовтня 2015 року.

Зараз тимчасовим виконувачем обов’язків начальника Одеської митниці призначено директора Департаменту організації митного контролю Державної фіскальної служби (ДФС) Олексія Василенка.

XS
SM
MD
LG