Доступність посилання

ТОП новини

У Криму знову затримали бронетехніку Чорноморського флоту Росії


Ракета «Малахіт»
Ракета «Малахіт»

Представники Державтоінспекції та інших правоохоронних органів України затримали три російські вантажні автомашини з ракетами на борту, а також 22 бронетранспортери, які не погодили з місцевою владою своє пересування вулицями Севастополя.

За повідомленням телерадіокомпанії українського флоту «Бриз», автомобілі з крилатими ракетами типу «Малахіт» були затримані на північній стороні Севастополя. Це вже третій у липні випадок, коли правоохоронці запобігли спробі російських військових перевозити густозаселеними районами міста вибухонебезпечний вантаж, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

22 бронетранспортери Чорноморського флоту Росії були заблоковані міліцією в районі Севастопольського яхтклубу, коли вони відпрацьовували висадку на узбережжя з великого десантного судна під час репетиції святкового параду до Дня ВМФ Росії.

На місці обох інцидентів залишається техніка Чорноморського флоту і представники правоохоронних органів України, які складають протоколи про порушення російськими військовими моряками міждержавних угод.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG