Доступність посилання

ТОП новини

На Закарпатті виписали з лікарні всіх, хто перебував на обсервації через коронавірус


За даними місцевої влади, ситуація з коронавірусом в області стабільна: випадків захворювання на території Закарпаття на сьогодні не зареєстровано
За даними місцевої влади, ситуація з коронавірусом в області стабільна: випадків захворювання на території Закарпаття на сьогодні не зареєстровано

Із закарпатської обласної інфекційної лікарні виписали усіх, хто перебував на карантині чи обсервації через підозру на короновірус, повідомив 5 березня Мар’ян Мальчицький, в.о. директора КПН «Обласна клінічна інфекційна лікарня Закарпатської обласної ради».

За його словами, ситуація з коронавірусом в області стабільна: випадків захворювання на території Закарпаття на сьогодні не зареєстровано.

«Всі особи, які з різних причин були відправлені на карантин та обсервацію в інфекційну лікарню, виписані. Коронавірусу у них не виявлено», – сказав Мар’ян Мальчицький. У сімейної пари, яка мала ознаки захворювання, підтверджена інша вірусна інфекція, чоловік та жінка вже одужали.

В області продовжується температурний скринінг на всіх пропускних пунктах, поінформував Роман Марценюк, начальник відділу прикордонного контролю і реєстрації штабу Чопського прикордонного загону.

«За добу в’їжджають в Україну через Закарпаття близько п’яти тисяч осіб, зокрема, дві тисячі з цих людей заїжджає через КПП «Тиса» у Чопі», – зауважив Роман Марценюк і додав, що ніхто з українців чи іноземців не відмовляється міряти температуру.

12 лютого в Закарпатську обласну інфекційну лікарню шпиталізували громадянина Китаю, який сам звернувся до медичного закладу. Чоловік, який за день до того прилетів у Київ з Китаю, не мав клінічних ознак хвороби.

24 лютого в обласну інфекційну лікарню відправили двох закарпатців. Чоловік із прикордонного села приїхав із заробітків з Угорщини, де працював на ринку з китайцями. Пацієнт був направлений на карантин в обласну інфекційну лікарню разом із дружиною.

25 лютого медики доправили до обласної інфекційної лікарні туристичну групу з 25 осіб. Приводом стала зафіксована прикордонниками підвищена температура у жінки, яка подорожувала в групі.

XS
SM
MD
LG