Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ уразили два вертольоти РФ на посадкових майданчиках – Генштаб


Знищений російський гелікоптер на Харківщині (архівне фото)
Знищений російський гелікоптер на Харківщині (архівне фото)

Підрозділи українських ракетних військ уразили два російські вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб військ РФ, повідомив у ранковому зведенні 17 жовтня Генштаб ЗСУ. Подробиць там не навели.

Раніше Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України повідомив, що в ніч на 17 жовтня українські війська завдали успішних ударів по гелікоптерах і обладнанню аеродромів російських військ поблизу окупованих Луганська і Бердянська.

Вночі жителі цих міст чули вибухи. Мер Мелітополя Іван Федоров опублікував відео вибухів у Бердянську.

Напередодні командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський повідомив, що українські військові «Таврії» на Донеччині за тиждень знищили три російських штурмовики Су-25. Він не уточнив, де саме це сталося і коли.

Командувач Східного угруповування військ генерал-полковник Олександр Сирський 15 жовтня повідомив, що українські військові збили російський гвинтокрил Мі-8.

За останніми даними Генштабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 318 літаків та 317 гелікоптерів в Україні. Москва про втрати своєї техніки не повідомляє.

Форум

XS
SM
MD
LG