Віктор Ющенко хоче влаштувати перший візит наступного Президента Росії саме в Україну

Але, як сказав Президент України на щоквартальній прес-конференції в четвер у Києві, дату візиту Дмитра Медведєва ще не узгодили, бо на запропоновані терміни сам Віктор Ющенко вже має три заплановані закордонні візити. Ющенко додав, що сподівається на плідний діалог із новообраним Президентом Росії.
Але, як сказав Президент України на щоквартальній прес-конференції в четвер у Києві, дату візиту Дмитра Медведєва ще не узгодили, бо на запропоновані терміни сам Віктор Ющенко вже має три заплановані закордонні візити.

Голова української держави збирається відвідати Москву в третій декаді травня. На інавгурацію Медведєва на початку травня Ющенко не поїде, бо за протоколом у ній беруть участь посли.

Президент України наголосив, що виступає за активний діалог із Москвою, і запевнив: «Ми завжди говоритимемо мовою поваги, мовою гідності, навіть стосовно дуже чутливих питань, які є в наших відносинах».

Ющенко додав, що сподівається на плідний діалог із новообраним Президентом Росії.

Матеріали до теми:

• Президент називає парламентську конституційну комісію авантюрною і хоче затверджувати Конституцію на референдумі • Україна не готова до парламентської республіки, вважає Віктор Ющенко • Президент має намір ветувати можливий закон про обрання мера Києва у два тури • Віктор Ющенко може знову зупинити земельні аукціони, не віддасть голову Фонду держмайна і своєю критикою дасть урядові крила