Тимошенко називає «маразматичними» звинувачення від Секретаріату в державній зраді

Прем’єр-міністр Юлiя Тимошенко спростовує всi звинувачення Президента на свою адресу щодо зради нацiональних iнтересiв i високої інфляції.

На сьогоднішній прес-конференції у Києві Прем’єр заявила: «Я хотiла б спростувати всi звинувачення Президента щодо національної зради, щодо неефективної економіки. Ми абсолютно вiдкидаємо звинувачення в тому, що ми ведемо якусь нелогiчну економiчну полiтику».

Юлія Тимошенко назвала всі звинувачення «маразматичними» і наголосила: «Я абсолютно спростовую звинувачення стосовно якоїсь конституційної змови або неконституційних законiв, якi ухвалено 2 вересня».

Прем’єр стверджує про відкриття проти неї та низки посадових осіб Кабінету Міністрів оперативно-розшукових справ і ведення за нею стеження.

За словами Юлії Тимошенко, «Практично сьогоднi здiйснюється тиск на деяких заступникiв Генерального прокурора, їм обiцяють, що якщо вони порушать проти Прем’єра кримiнальну справу, то Президент подасть їхнi кандидатури на посаду генерального прокурора». Прем’єр також повідомила на прес-конференцї, що отримала на 11 вересня повiстку до Генеральної прокуратури.