Пікет УНП під посольством Російської Федерації

Українська народна партія організувала пікет під посольством Російської Федерації у Києві - Учасники пікету розпочинають акцію під посольством Російської Федерації у Києві 13 серпня.

Українська народна партія організувала пікет під посольством Російської Федерації у Києві - Серед гасел пікетувальників: “Ворог України – не Росія, а кремлівська влада!”, “Для нас газ – найдорожчий у Європі, для вас – найдешевший транзит. І це антиросійська політика?” та ін.

Українська народна партія організувала пікет під посольством Російської Федерації у Києві - Учасники пікету згадали вбитих у Росії журналістів та правозахисників.

Українська народна партія організувала пікет під посольством Російської Федерації у Києві - Голова Управи Київської міської організації УНП Володимир Шовкошитний, висловив обурення характером звернення президента РФ.

Українська народна партія організувала пікет під посольством Російської Федерації у Києві - Учасники пікету збираються передати до посольства звернення УНП на адресу російського керівництва.

Українська народна партія організувала пікет під посольством Російської Федерації у Києві - Представник посольства РФ в Україні приймає звернення пікетувальників до російського керівництва.