Президент Джордж Буш

Майбутні президенти, батько і син - Майбутні президенти США: Джордж Буш (батько) та Джордж Буш (син) у светрах Йельського університету. 1946 рік, Нью Гевен, штат Конектикут.

Перша виборча кампанія у 2000 році - Кандидат від Республіканської партії Джордж Буш разом із дружиною Лаурою серед делегатів національного з'їзду партії у Філадельфії, 3 серпня 2000 року.

11 вересня 2001 року - Президент Джордж Буш відвідував школу у Флориді, де, за традицією, читав дітям книжку, коли голова його адміністрації Ендрю Кард (зліва) повідомив про те, що пасажирські авіалайнери таранили будівлю Світового Торгового Центру у Нью-Йорку.

Наступними днями в Нью-Йорку - Президент Джордж Буш (зліва) звертається через мегафон до пожежників і рятувальників на місці трагедії в Нью-Йорку. Поруч із президентом ветеран пожежник 69-річний Боб Беквіт.

Тюрма у Гуантанамо - На знімку від 18 січня 2002 року в'язні тюрми (в помаранчевій уніформі), що розташована в затоці Гуантанамо на Кубі.

Ухвалення рішення про початок військової операції проти Іраку - Президент Джордж Буш (в центрі) зустрічається з радниками з безпеки 19 березня 2003 в Білому Домі одразу після затвердження рішення про початок військової операції проти Іраку. Зліва направо: Стів Хедлі, віце-радник з національної безпеки; Карен Х'юз, спеціальний радник президента; Річард Майерс, голова об'єднаного штабу збройних сил; Ден Бартлетт, директор з комунікацій; віце-президент Дік Чейні; міністр оборони Дональд Рамсфельд; радник з національної безпеки Кондоліза Райс; державний секретар Колін Пауел.

Завершення основних бойових дій в Іраку - Президент Буш виступає на палубі авіаносця «Авраам Лінкольн» 1 травня 2003 року. Він проголосив про завершення основної військової операції і назвав це «ще однією перемогою у війні з терором», яка буде тривати доти, доки тероризм не буде знищено. Буш відзначив також захоплення Саддама Хусейна, як важливий крок до подолання насильства.

Мирні переговори на Близькому Сході - Президент Дж. Буш (в центрі) разом із прем'єр-міністром Ізраїлю Аріелем Шароном та прем'єр-міністром Палестинської адміністрації Махмудом Аббасом під час зустрічі 4 червня 2003 року на курорті Акаба, на узбережжі Червоного моря у Йорданії.

Афганістан - Президент Дж. Буш та президент Афганістану Хамід Карзай після зустрічі з пресою в саду Білого Дому у Вашингтоні 15 червня 2004 року.

Команда президента - Президент Джордж Буш (в центрі) та віце-президент Дік Чейні, міністр оборони Дональд Рамсфельд, голова об'єднаного штабу збройних сил Річард Майерс, радник з національної безпеки Кондоліза Райс йдуть на зустріч із пресою на ранчо Буша у Кроуфорді, штат Техас. Всі вони брали участь у щорічній зустрічі на ранчо для обговорення оборонної стратегії президента.

Президентська кампанія 2004 року - Президент Дж. Буш у автобусі під час передвиборчої поїздки штатом Вісконсін.

Ураган Катрина 2005 року - Президент США Дж. Буш разом із мером Реєм Нагіним (справа), губернатором Луїзіани Бланко (другий зліва) та віце-адміралом Тедом Алленом (зліва) у Новому Орлеані 12 вересня 2005 року.

«Ні однієї дитини не забуто» – закон про освіту - Президент Дж. Буш з учнями початкової школи у Сент-Луїсі, Міссурі відзначили річницю закону про освіту. Закон від 2001 року гарантував однакові умови для освіти всіх дітей, незалежно від їхньої кількості у класі та рівню знань.

Відносини США-Росія - Президент Джордж Буш зустрічається з президентом Росії Володимиром Путіним у його резиденції «Бочаров Ручей» на Чорному морі.

Світові лідери - Саміт «Групи Восьми» (G8) в Японії, 9 липня 2008 року.

Родина Бушів - На офіційному фото від 11 травня 2008 року родина Джорджа та Лаури Буш. З батьками на фото дочки Джена (справа) та Барбара (зліва). Родина зібралася на ранчо Кроуфорд у Техасі напередодні весілля Джени та Генрі Хагера.

Права людини - Президент Дж. Буш застрічається з активістами правозахисного руху в світі. Серед них опозиційний політик Олександр Казулін з Білорусі, критик Кремля шахіст Ґарі Каспаров із Росії, колишній радянський дисидент Натан Щаранський, кубинський журналіст Омар Ернандес.

Дж. Буш та новообраний президент Барак Обама - Зустріч двох президентів в Овальному кабінеті у Білому Домі 10 листопада 2008 року.

Останній візит до Іраку - Президент Дж. Буш (зліва) намагається уникнути черевика, якого запустив у президента США присутній на прес-конференції журналіст. Це була остання зустріч із пресою в Багдаді, яку Дж.Буш провів разом із прем'єром Іраку Нурі аль-Малікі 14 грудня 2008 року.

Останні слова для преси - 12 січня 2009 року відбулася остання прес-конференція Дж. Буша в якості президента США. На фото – він залишає приміщення Бреді Прес Бріфінг Рум (Brady Press Briefing Room) у Білому Домі. Дж. Буш наголосив, що хотів би «припинення вогню» у смузі Гази, але поклав відповідальність за початок конфлікту на бойовиків Хамасу.