Тиждень у фотографіях: 21-27 серпня

Постраждалі від повені діти у регіоні Сіндг, Пакистан, 20 серпня. ООН попереджає, що близько 3,5 мільйона дітей перебувають під загрозою інфекційних захворювань у постраждалих від повені районах Пакистану.

Місцеві жителі переправляють віслюка через річку у місті Музаффаргар, яке постраждало від повені. Пакистан, провінція Пенджаб, 22 серпня.

Photo by Reinhard Krause for Reuters

Російський рок-співак Юрій Шевчук виступає під час акції протесту на захист Химкинського лісу в центрі Москви, 22 серпня.

Діти під найбільшим у світі українським прапором. 23 серпня Україна святкувала День Державного прапора.

Афганський продавець гранатів чекає на клієнтів у Кабулі. У доповіді, підготовленій ООН стверджується, що більше третини афганців живуть в умовах «абсолютної бідності», і приблизно стільки ж тільки трохи вище межі бідності.

Photo by Shah Marai for AFP

Афганські жінки чекають на автобус у Кабулі, 24 серпня.

Photo by Omar Sobhani for Reuters

Святкування Дня Незалежності у Києві, 24 серпня.

Жінки оплакують тіло жертви вибуху на кладовищі в Ен-Наджаф, на південь від Багдада. Внаслідок серії вибухів влаштованих смертниками загинули щонайменше 62-і людини.

Photo by Ali Abu Shish for Reuters

Індійська дитина одягнена як Мати Тереза цілує її портрет під час святкових заходів до сторіччя народження в Бхопале Мати Терези. Мати Тереза померла в 1997 році.

Photo by Sanjeev Gupta for epa

Активісти під час акції протесту на підтримку 5-го каналу біля суду в Києві, 26 серпня. 5 канал та Національний комітет з телебачення і радіо, судяться через скорочення частот каналу.

Постраждалі від повені у черзі за харчами у місті Суккур, провінція Сіндг, Пакистан, 27 серпня.

Photo by Athar Hussain for Reuters