Тиждень у фотографіях: 16 – 22 жовтня

Ув'язнені колонії біля сибірського міста Красноярськ йдуть на загальнонаціональний перепис населення, який провели у Росії.

Photo by Ilya Naymushin for Reuters

Зіткнення молоді з поліцією під час демонстрації проти пенсійної реформи в Ліоні, Франція. Профспілки намагаються змусити французький уряд відступити від непопулярної реформи підвищення пенсійного віку.

Photo by Robert Pratta for Reuters

Морські піхотинці США доставляють 13-річного афганського хлопчика до лікарні в Каджакі. Хлопець був тяжко поранений унаслідок вибуху міни.

Photo by Scott Olson for AFP

Православний священик під час акції протесту перед парламентом проти законопроекту про мови в Україні, який приведе до підвищення статусу російської мови.

Photo by Andriy Bashtovyy

Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі пливе в Чорному морі 20 жовтня поблизу курортного міста Батумі. За даними грузинських ЗМІ, Саакашвілі проплив близько трьох кілометрів у спробі довести, що курортний сезон у Батумі триває шість місяців.

Photo by Irakli Gedenidze for AFP

Скандальна картина ізраїльського художника Ноама Браславського в одній з галерей Тель-Авіва, на якій зображений колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон на лікарняному ліжку. (Із 2006 року після перенесеного інсульту Шарон перебуває у коматозному стані).

Photo by AFP

Приватні підприємці у четвер протестували біля будівлі Верховної Ради України проти нового проекту Податкового кодексу

Photo by Andriy Dubchak

Діти у таборі біженців у Кабулі слухають Радіо Свобода з приймачів, розповсюджених як частина програми по боротьбі з талібами.

Photo by Ahmad Massoud for AP