Відчули різницю?!

«А що отримали?! А що ковбаси вже наїлися, чи ще хочете?! Що відчули різницю?! Я ж вам казав, що ви ще за мною поплачете й лікті гризти будете!», – думає колишній президент, слухаючи теперішнього.

«Ох же ж і…заліває! Ох і мете! Майже як я, тільки слова плутає! Ну дождьошся ти у мене! Прийде і мій час на Банкову вулицю! Тоді будеш у мене в прокуратурі жити! На нарах у мене спать будеш!!! А твій дружок тобі передачки носитиме!», – думає вона.

«Я їм ще покажу кузькіну мать! Я їм ще влаштую «євро-2012» вкупі з «разборкамі по-донецкі»! Я їм ще так увікну Україну, шо мало, как говорят, не покажется!», – думає теперішній президент, про них обох.

«Ну нє, Янукович такі конкретно парочку бариг от власті посадив. Він еще того, разойдется! Він ше свойо возьмет, в смислє – порядок наведет!» – думає народ на сході.

« Ну нє, таки видно, що Львів і Київ вже готується до Євро, а то ж тільки балачки самі. Але ж нашо було ті харківські угоди підписувати?! Шо неясно було, що москалі обмануть, ніц не дадуть і ще більше захочуть?! А мову нашо чіпати?!» , – думає народ у центрі та на заході.

«Ну нє! Ми вже це чули! Де гречка, дєятєлі? Де стабільність? Де справедливість? І де Європа?! Як же ви нас дістали!!! Усі!», – думає народ.