Захисник Тимошенко каже, що її заарештують – ЗМІ

Захисник колишнього прем’єра України Юлії Тимошенко, народний депутат від БЮТ Сергій Власенко заявляє, що у вівторок після допиту в Генеральній прокуратурі Тимошенко доправлять до суду для обрання їй запобіжного заходу у вигляді арешту.

«Її наразі затримали й сьогодні її відправлять до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. Всі постанови ми отримали від слідчого», – сказав Власенко в коментарі інтернет-виданню «Українська правда».

За його словами, в Генпрокуратурі «написали брехню» в поданні на арешт стосовно того, що «Тимошенко не з’являлася (для проведення слідчих дій), але пішла на «Шустер Live».

«За «Шустер Live» Тимошенко хочуть заарештувати», – сказав Власенко.

У прес-службі Генпрокуратури не коментують цієї заяви. Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов не зміг ані спростувати, ані підтвердити факт вручення Тимошенко постанови слідчого про зміну запобіжного заходу і можливе її перевезення для ухвалення відповідного судового рішення до Печерського районного суду Києва.

«Нам нічого не відомо. У нас немає зв’язку з ними (з Тимошенко і Власенком)», – сказав Турчинов.

Слідчі дії стосовно лідера «Батьківщини» тривають уже понад п’ять годин. До Генпрокуратури приїхав чоловік Тимошенко Олександр.

Раніше сьогодні перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що Тимошенко не заарештують.