Янукович здався, «політбюро» перемогло остаточно...

В. Хорошковський

Президент Віктор Янукович не раз демонстрував, хто він і чого від нього можна чекати. Та його останні заяви західним журналістам особисто мене остаточно переконують: казка скінчилася, маска зірвана, все набуває характеру суворого реалізму.


Під час останніх зустрічей із європейцями Янукович намагався виглядати ледве не лібералом, якому прикро, що лідер опозиції

С. Льовочкін

за ​ґратами. Але ми, мовляв, щось вигадаємо, ​все буде ОК, переконував він, бо ЄС для нас такий вимріяний і такий бажаний...

Однак, не сталося, як комусь, можливо, гадалося. Мав рацію Тарас Чорновіл, коли в неділю нашій радіостанції заявив: Янукович обіцянок звільнити Тимошенко не виконає. Нині читаю заяву Януковича: а я комусь щось​ обіцяв???

Д. Фірташ

​Не викликає сумніву, що з Януковичем фундаментально-креативно попрацювало його оточення. Мовляв, всі ці ваші, Вікторе Федоровичу, нюні – негайно геть! Дивіться жорстокій правді в очі: ​випустите Юлю – біди не минути, вона вас зітре в порошок, а світ і без того сміятиметься з нашої, вибачте, демократії. З вас сміятиметься, Вікторе Федоровичу, насамперед! Зрозумійте! ЄС? Та хай вони подавляться ним! Невже він вам дорожчий за ваше крісло? Будьте «мужиком» – беріть приклад із Путіна!

Ю. Бойко

​Так чи, може, трішки інакше (погодьтесь, це деталі)​ проходила розмова з членами «політбюро» у високому кабінеті Самого.

​Головне інше – Янукович здався, «пацани» з «політбюро» перемогли остаточно...