Влада покарає усіх?

Всі IP-адреси, з яких проводяться блокування сайту Президента, передані до правоохоронних органів, заявляють в Держслужбі спецзв’язку і захисту інформації. Власників розшукуватимуть і каратимуть.

Сайт глави держави – це, звісно, не якийсь там EX.UA! Сайт Президента презентує систему. А система має засоби оборонятися.

От тільки саму себе система не карає. Бо якби карала, то після смерті Ігоря Індила не було б ось цього:

Ігор Індило

«17 січня на Сумщині під час допиту помер 32-річний чоловік. Міліція каже, що цей чоловік мав слабке здоров’я, його запросили на розмову і йому стало погано. А те, що був у наручниках – так просто він себе неадекватно поводив: «угрожал нанести себе и окружающим телесные повреждения, пытался убежать из кабинета».

«39-річний житель Лозової (райцентр Харківської області) Ласло Коломпаров, якого 9 січня госпіталізували після випадання з вікна 4 поверху будинку Лозовського міського управління міліції, помер у ніч із 14-го на 15 січня в Лозовській центральній районній лікарні. Як повідомив журналістам 11 січня заступник прокурора Харківської області Сергій Миронов, Ласло Коломпаров, який вистрибнув з вікна райвідділу, розбив скло й продавив віконні жалюзі. Родичі загиблого впевнені, що міліціонери катували чоловіка. Правоохоронці все заперечують».

«22 січня стало відомо, що у Кіровограді у відділенні міліції помер громадянин Грузії. Жодних подробиць про смерть грузина не повідомляється».