УСДП перейменовано в Партію Наталії Королевської «Україна – Вперед!»

Українська соціал-демократична партія (УСДП) вирішила перейменуватися в Партію Наталії Королевської «Україна – Вперед!».

Таке рішення одноголосно підтримали делегати IX з’їзду УСДП, повідомили у прес-службі Королевської.

Під час свого виступу на з’їзді лідер партії Королевської зазначила, що, незважаючи на перейменування, ідеологія партії, як і політична позиція, залишиться незмінною. «Переконана, соціал-демократична ідеологія – єдина, яка здатна вивести Україну з жахливого соціально-економічного стану. Тому ідеологія партії залишиться незмінною, незважаючи на перейменування», – сказала вона.

Крім того, Королевська підкреслила: «Я з відповідальністю заявляю: ми були в опозиції до режиму Януковича, й ми залишаємося в опозиції до режиму Януковича. Я боролася за звільнення Юлії Тимошенко, і ми продовжимо нашу боротьбу».

Також Королевська повідомила, що партія братиме участь у парламентських виборах, вона відкрита до діалогу, об’єднання та посилення команди. «Ми – партія, яка зробить все, щоб привести нових лідерів в політику та продемонструвати нову якість політики. Ми зробимо все, щоб нова економіка з новими лідерам була реалізована в нашій країні. Ми робимо все, щоб поліпшити якість життя людей й Україна рухалась вперед», – наголосила політик.

14 березня Наталю Королевську виключили з фракції «БЮТ-Батьківщина». Як пізніше повідомили у політсилі, серед причин такого рішення – порушення депутатської етики та, як заявили у фракції, співпраця Королевської з Адміністрацією Президента.

Наступного дня рада Блоку Юлії Тимошенко виключила Українську соціал-демократичну партію, яку очолює Наталя Королевська, зі складу Блоку Юлії Тимошенко.