Під харківською міськрадою водії трамваїв та тролейбусів вимагають виплати боргів із зарплати

Кілька десятків колишніх працівників харківського КП «Міськелектротранс» пікетують сесію міськради. Вони вимагають виплатити їм заборгованість із зарплати, а також сплатити лікарняні.

Учасники акції тримають плакати «Кернес, де наші гроші?», «Хапуги, повернуть наші зарплати», «Досить красти, час працювати», а також вимагають відповідальності для директора Департаменту транспорту та зв’язку міськради Сергія Дульфана.

За словами протестувальників, багатьом працівникам КП «Міськелектротранс» зарплату винні за останні півроку. Суми боргу в людей перевищують десять тисяч гривень. Усього, за словами учасників протесту, колишнім працівникам винні близько 4 мільйонів гривень.

Водночас раніше в Департаменті транспорту і зв’язку повідомляли, що станом на початок квітня заборгованість із зарплати на підприємстві становить лише 1 мільйон 400 тисяч гривень.

За офіційною інформацією Пенсійного Фонду України, станом на початок року заборгованість харківського «Міськелектротрансу» за соціальними внесками становила 61 мільйон гривень.