У Києві розпочинає роботу конференція з цифрових технологій «Техкемп»

У Києві відкрився «Техкемп» – конференція з підвищення цифрової грамотності. Протягом двох днів в українській столиці фахівці зі США ділитимуться досвідом у сфері цифрових технологій із учасниками форуму, яких буде близько 100 з України та Білорусі.

Організатором «Тезкемпу» виступило посольство США в Україні за сприяння проекту держсекретаря США Гілларі Клінтон Civil Society 2.0.

«Ми вважаємо дуже доречним звести фахівців з інформаційних технологій Сполучених Штатів із представниками громадянського суспільства, молодіжних організацій в Україні для того, щоб познайомитися з останніми здобутками в розвитку інформаційних технологій і використовувати їх у роботі громадянського суспільства», – наголосив на відкритті конференції посол США в Україні Джон Теффт.

Очікується, що конференція об’єднає американських, українських та білоруських ІТ-професіоналів, які разом із педагогами, представниками неурядових організацій та активістами соціальних медіа спільними зусиллями будуть шукати ефективні та недорогі способи розв’язання реальних соціальних проблем за допомогою інноваційних технологій.