У Дніпропетровську невідомі розтрощили кафе родички Тимошенко

Невідомі знищили літній майданчик кафе «Золота рибка» в центрі Дніпропетровська, яке належить дочці тітки Юлії Тимошенко Тетяні Шараповій (двоюрідній сестрі Юлії Тимошенко).

За даними адміністрації кафе, у ніч з вівторка на середу вандали знищили лавки, пошкодили урни та побили ліхтарі на майданчику. За попередніми підрахунками адміністрації кафе, збитки склали понад 50 тисяч гривень.

За даними міліції, правоохоронці збираються порушити кримінальну справу за статтею «хуліганство». Міліція поки що опрацьовує матеріал з камер відеоспостереження.

Правоохоронці припускають, що злочин скоїла група людей, не менш як п’ять осіб, адже одній людині перекинути важкі бетонні лавки неможливо.

Водночас власниця кафе Тетяна Шарапова заявила журналістам, що не знає, хто міг це зробити, адже недоброзичливців по бізнесу в неї немає.

Літній майданчик-кафе «Золота рибка» розташований за кілька метрів від кафе «Варенична», що належить дочці Юлії Тимошенко Євгенії Тимошенко. У цій же будівлі раніше розташовувалась міська організація партії ВО «Батьківщина».

Раніше на Дніпропетровщині невідомі підпалили громадську приймальню кандидата від опозиції Костянтина Писаревського.