Тягнибок: якщо Кличко відмовиться балотуватися у мери Києва, на цю посаду може претендувати Яценюк

Лідер всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок вважає, що у разі відмови голови партії УДАР Віталія Кличка балотуватися у мери Києва, на цю посаду опозиція має запропонувати кандидатуру керівника фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка.

Про це Тягнибок сказав під час прес-конференції у відповідь на запитання щодо майбутніх виборів мера столиці. Лідера «Свободи» запитали, чи ведуть вони з Яценюком нормальний діалог із Віталієм Кличком, який на спільній прес-конференції лідерів «Свободи» і «Батьківщина» був відсутній.

«Наші стосунки між собою, як ми домовляємося, як узгоджуємо якісь певні дії, погодьтеся, це наші внутрішні справи. Найважливіше – що ми можемо запропонувати назовні», – сказав він.

Тягнибок висловив сподівання, що вибори мера Києва відбудуться 2 червня, і додав, що це питання не можна розділяти з виборами депутатів міськради.

Лідер «Свободи» зазначив, що, на його думку, якщо обирати з трьох лідерів опозиції, то найбільше шансів перемогти на виборах мера Києва має саме Кличко, бо він уже має досвід участі у виборах київського міського голови.