Марков оголосив голодування

Ігор Марков

Колишній народний депутат Ігор Марков оголосив голодування. Про це він повідомив перед засіданням Печерського райсуду Києва щодо обрання йому запобіжного заходу.

«Я оголосив голодування. Я нічого не їм вже добу», – сказав Марков.

Адвокат Маркова Олександр Казарновський заявив клопотання про надання йому часу для ознайомлення з матеріалами справи. Суд задовольнив це клопотання, оголосивши 30-хвилинну перерву в засіданні.
На засіданні присутня дружина Маркова, Інна.

Лідера партії «Родіна» затримали вчора ввечері в Одесі і звинуватили в хуліганських діях. Ідеться про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації відбувалися пікети проти встановлення в місті пам’ятника російській імператриці Катерині ІІ: Ігоря Маркова підозрюють в організації побиття учасників акції, а також безпосередньо у самому побитті громадян, повідомили в МВС.

У вересні Вищий адміністративний суд позбавив Ігоря Маркова мандата, погодившись із аргументами позивачів, що результати виборів в одномандатному окрузі № 133 в Одесі минулого року, де той був обраний, неможливо встановити.
Сам Марков стверджував, що це політична помста владної Партії регіонів за те, що він далі стоїть на проросійській позиції, яка розбігається з нинішнім офіційним курсом влади України на євроінтеграцію.