Волков запевняє, що у проект бюджету внесли поправки

Your browser doesn’t support HTML5

Заступник голови бюджетного комітету, депутат-регіонал Олександр Волков запевняє, що у проект бюджету, який сьогодні підтримала парламентська більшість, були внесені поправки. Про це він сказав в інтерв’ю Радіо Свобода, коментуючи заяви депутатів-опозиціонерів про те, що за державний бюджет фактично проголосували без врахування правок, оскільки правки треба було затвердити окремим голосуванням.

«Сьогодні в залі голова бюджетного комітету зачитав, що правки були проголосовані. Деяка частина правок врахована, деяка частина – не врахована. Але у зв’язку із тим, що була заблокована Верховна Рада, була заблокована трибуна, була заблокована частина депутатів, яким не давали можливості виступати – тоді Верховна Рада погодилася із бюджетним комітетом і проголосувала за бюджет у цілому», – пояснив заступник голови бюджетного комітету.

У відповідь на репліку, що депутати навіть не бачили змін до бюджету, а тому не могли за них голосувати, Олександр Волков заявив: «Можна – не можна! Ні х** не можна! А що робити, коли не дають можливості працювати парламенту?!».

Раніше сьогодні Верховна Рада, попри блокування парламенту опозицією, проголосувала за проект державного бюджету на 2014 рік. Опозиція назвала процес ухвалення закону нелегітимним.