Металеву огорожу на Банковій біля адміністрації президента демонтували

Металеву огорожу на вулиці Банковій біля адміністрації президента демонтували. Про це повідомили у прес-службі виконувача обов’язків глави держави.

«Роботи з демонтажу огорожі поблизу офісу глави держави було проведено на виконання розпорядження виконувача обов’язків президента України, голови Верховної Ради України Олександра Турчинова № 130/2014-рп від 14 березня 2014 року «Про демонтаж металевої огорожі по вулиці Банковій у місті Києві», − мовиться в повідомленні.

Як зазначив з цього приводу виконувач обов’язків заступника глави адміністрації президента України Андрій Сенченко, представники української влади та інші високопосадовці мають бути доступнішими для пересічних громадян України.

«Питання не лише в тому, щоб стала доступною для пішоходів ще одна вулиця в Києві. Питання в тому, що влада має бути доступною для людей. Тому що, як показав досвід попередньої влади, жодні паркани, жодні міліцейські кордони не врятують від гніву народу», − сказав Сенченко.

За словами Сенченка, відсьогодні всі громадяни України та гості нашої держави зможуть вільно проходити вулицею Банковою. Тимчасове коротке обмеження руху може застосовуватися лише на час проведення офіційних заходів.