Порошенко виступає за проведення антитерористичної операції на Донеччині

Петро Порошенко

Народний депутат, кандидат на президента Петро Порошенко виступає за проведення антитерористичної операції для врегулювання ситуації в Донецькій області. Про це він сказав у інтерв’ю телеканалу «Рівне-1»

«Термінове скликання або РНБО, або ухвалення рішення (виконуючим обов’язки президента Олександром) Турчиновим про чітку координацію, аж до антитерористичної операції. На сьогодні я можу вам сказати, що на території Донецької області й на півночі розміщена достатня кількість Збройних сил. Антитерористична операція дозволяє залучити до цих процесів і повітрянодесантні підрозділи й підрозділи спецназу й порядок в області навести», – сказав він.

Порошенко наголосив, що якщо не зупинити сепаратизм, який, за його словами, фінансується з-за кордону, то це призведе до більш серйозних наслідків на території України.

У суботу в Донецькій області сепаратисти вдалися до захоплення райвідділків міліції: у Слов'янську, Краматорську, Красному Лимані. Дехто з військових експертів простежив у цьому тактику російської розвідки.