Семерак: реєстрація в аукціоні з продажу урядового автопарку завершилася

Урядовий автопарк виставлять на аукціон. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак на своїй сторінці у Facebook. За словами Семерака, реєстрація учасників аукціону з продажу кабмінівських авто завершилася.

«На жаль, зареєструвалася лише одна людина. Тобто вже зараз можна сказати, що під час призначеного на 6 червня аукціоні не будуть розпродані всі виставлені лоти. За процедурою, непридбане майно буде розпродаватися під час наступного аукціону, який відбудеться через два тижні після першого. Якщо й там не вдасться продати виставлений автопарк, тоді Фонд державного майна буде знижувати ціну на автомобілі. Сподіваюсь, що Кабміну таки вдасться позбавитися надлишкового майна і поповнити державний бюджет», – зазначає Семерак.

У квітні уряд вирішив на відкритому аукціоні продати 50% автопарку секретаріату Кабінету міністрів. Планується виставити 72 легкові автомобілі.

За даними автопідприємства секретаріату Кабміну, наразі до складу урядового автопарку входить понад 180 автівок – 140 легкових та 40 спеціалізованих.