Яценюк підтримує план президента щодо кадрових ротацій у керівництві АТО

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк підтримує позицію президента Петра Порошенка щодо потреби у проведенні кадрових змін серед причетних до антитерористичної операції. Про це глава уряду заявив у понеділок у Дніпропетровську.

«Настав час ухвалювати серйозні й радикальні рішення, зокрема персональні», – заявив прем’єр. Конкретних прізвищ високопосадовець не назвав.

Він також наголосив, що «бойовий дух і впевненість, злагодженість і дисципліна» наразі потрібні всюди: в Міністерстві оборони, керівництві АТО, уряді тощо.

«Країна перед великими випробуваннями і великими викликами. Ми зможемо все подолати, коли ми будемо з дуже, дуже холодним і прагматичним підходом, дисципліновано, з вишколом і з розумом все робити», – сказав Яценюк.

Раніше президент Петро Порошенко заявив, що планує ухвалити кадрові рішення за результатами аналізу подій останнього тижня в зоні АТО.

У понеділок прем’єр-міністр Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відвідують медзаклади Дніпропетровська, де лікуються поранені в АТО. У програмі візиту – відвідини обласної лікарні імені Мечникова, військового шпиталю, лікарні МВС у Дніпропетровській області.