У Москві проводять пікет проти агресії Росії в Україні, акцію намагаються зірвати

У Москві кілька десятків людей проводять пікет проти агресії Росії в Україні, радикали намагаються зірвати акцію. Як передає УНІАН, акція узгоджена з мерією Москви і проводиться біля метро «Сокольники».

Кілька десятків людей тримають антивоєнні плакати, прапори України і Росії. Водночас радикально налаштовані прихильники президента Росії Володимира Путіна намагалися зірвати акцію і вирвати з рук учасників акції український прапор. Один із радикалів нападав на літніх людей і кілька разів ударив людину, яка тримає український прапор. На місце події прибула поліція. Одного з нападників завели в поліцейський автомобіль.

Люди тримають в руках плакати з написами: «Війна вбиває економіку», «Низькі пенсії? Зате Крим наш», «Хто затіяв війну в Донецькій і Луганській областях? Відповідь є (на плакаті зображений Путін), «Заберіть своїх дітей з війни», «У Гітлера теж був високий рейтинг», «Ні війні з Україною!». Учасники проукраїнської акції скандують: «Слава Україні! Героям слава!».

Пропутінські радикали скандують «Путін! Путін! Путін! Росія».
Навпроти проведення акції встановлений намет, де нібито збирають гуманітарну допомогу для Донбасу. На банері біля цього намету написано «Донбас — це Новоросія! Допоможемо Донбасу!».