Порошенко передав на потреби військових АТО техніку та озброєння

Your browser doesn’t support HTML5

Бійцям АТО передали майже 100 танків, БТРів та САУ

Президент Петро Порошенко передав військовослужбовцям на Харківщині озброєння та військову техніку, яка попрямує в зону АТО після оформлення необхідних процедур. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Нехай це озброєння, військова техніка та любов до Батьківщини завжди приносять вам перемогу, і наближають годину визволення нашої землі від ворогів-окупантів», – сказав Порошенко.

«Оборонпром» уже 2015 рік має дворазове збільшення завантаження потужностей з виробництва військової техніки нового покоління. В першу чергу йдеться про БТР-4 і всі його модифікації. Готується серйозне виробництво бойової машини «Варта» і танків «Оплот», – наголосив Порошенко.

За його словами, «оборонка» нині працює у три зміни, а борги із зарплати працівникам підприємств оборонно-промислового комплексу погашені.

«Два місяці тому заборгованість тількипо харківському заводу імені Малишева була 22 мільйони гривень, сьогодні – нуль. І це означає, що держава всі сили спрямовує на те, щоб підвищити бойову міць», –зауважив глава держави.

Сьогодні президент Петро Порошенко на аеродромі міста Чугуєва у Харківській області взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних сил України.