Порошенко відбув до Польщі

Президент Польщі Броніслав Коморовський (ліворуч) тисне руку президентові України Петру Порошенку (праворуч) та президенту Молдови Ніколае Тімофті, Кишинів, 20 листопада 2014 року

Президент України Петро Порошенко розпочинає дводенний візит до Польщі.

Як повідомив заступник голови адміністрації президентаВалерій Чалий, Порошенко має зустрітися з президентом Польщі Броніславом Коморовським, прем’єр-міністром Евою Копач, а також головами палат польського парламенту Богданом Борусевичем та Радославом Сікорським.

Під час першого державного візиту президента України Петра Порошенка до Польщі, планується підписати п’ять документів, інформує прес-служба канцелярії польського президента.

Згідно з повідомленням, у перший день візиту президент Польщі Броніслав Коморовський підпише акт ратифікації польським парламентом Угоди про асоціацію України з Євросоюзом, а представники делегацій – два протоколи та два меморандуми.

Порошенко цього року на початку червня вже відвідував Варшаву на запрошення президента Польщі Броніслава Коморовського, це було ще до офіційної інавгурації українського лідера.