Після сутичок у Харкові 4 людини потрапили до лікарні

Your browser doesn’t support HTML5

У харківській міській лікарні швидкої і невідкладної допомоги наразі проходять обстеження четверо потерпілих внаслідок сутичок під стінами міської ради. Про це Радіо Свобода повідомила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

«Одна жінка і троє чоловіків. Стан здоров’я оцінюється лікарями», – розповіла вона.

За словами головного лікаря міської лікарні швидкої і невідкладної допомоги Олени Ковальової, у потерпілої літньої жінки легка травма, а в трьох чоловіків «травми явно не амбулаторного характеру, обстеження ще триває».

Що ж до потерпілого депутата міської ради Володимира Скоробагача, він звернувся до відділення політравми, повідомили в прес-службі обласної міліції. За словами речниці облуправління МВС Наталі Захарової, медики обстежують очі Скоробагача, є інформація, що у нього опік рогівки очей. Заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан не стала коментувати цей факт, посилаючись на конфіденційність інформації.

Your browser doesn’t support HTML5

У Харкові активісти вкинули міського депутата в смітник

В обласному управлінні МВС повідомили, що факт переслідування Володимира Скоробагача з боку активістів з українською символікою, обличчя яких були закриті масками, занесений до Єдиного реєстру правопорушень.

У міліції вже з’ясовують обставини проведення ранкових акцій під стінами мерії, обіцяють покарати винних організаторів пікету з сутичками.

Раніше сьогодні в Харкові депутата міської ради Володимира Скоробагача вкинули в смітник і облили зеленкою.

Також сьогодні громадські активісти перекрили центральну харківську вулицю Сумську навпроти будівлі міської ради Харкова, де відбувалася сесія. Люди вимагали, щоб їх безперешкодно пропускали до міської ради на засідання.