Кличко підписав розпорядження про реконструкцію кінотеатру «Жовтень»

Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження КМДА про реконструкцію будівлі цілісного майнового комплексу «Кінотеатр «Жовтень» на вулиці Костянтинівській, 26 у Подільському районі столиці. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Згідно з документом, замовником проектування та реконструкції будівлі кінотеатру визначено підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ».

29 жовтня 2014 року у кінотеатрі «Жовтень» на Подолі сталася пожежа. Ліквідація пожежі тривала п’ять годин. Будівля кінотеатру зазнала значних пошкоджень. 31 жовтня депутати Київради на зборах, що відбулися з ініціативи міського голови, вирішили заснувати благодійний фонд «Відновимо разом» для забезпечення фінансування робіт з відбудови після пожежі кінотеатру . Депутати Київради також прийняли рішення про звільнення ТОВ «Кіноман», яке є орендарем приміщень, від сплати оренди на період відбудови кінотеатру. Крім того, Кличко дав доручення Департаменту фінансів КМДА знайти джерела для фінансування робіт з відновлення кінотеатру.