Луганськ і більшість районів області без зв'язку – «Укртелеком»

Через пошкодження ліній зв’язку в результаті бойових дій на території Луганської області місто Луганськ та більшість районів регіону залишились без зв’язку. Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Укртелеком».

«Протягом останніх декількох днівбулопошкоджено п'ятьмагістральних та зонових волоконно-оптичних ліній зв'язку ПАТ «Укртелеком» на території збройного протистояння в Луганській області. З цієї причини на даний момент практично повністю припинено надання послуг зв'язку абонентамміста Луганськ та 16 районів області», – йдеться в повідомленні.

За даними підприємства, ремонтні бригади Луганської філії не можуть виїхати до місць пошкоджень через складну ситуацію в регіоні та небезпеку для життя працівників.

В «Укртелекомі» також повідомили про тимчасові перерви у наданні послуг зв'язку для абонентів Донецька і 20 райцентрівобласті, але там вдалося налагодити резервний зв’язок.

Термін проведення ремонтних робіт з відновлення зв’язку на Луганщині залежатиме від стабілізації ситуації в регіоні – зазначили в «Укртелекомі».

Раніше голова Луганської ОДА Геннадій Москаль заявляв, що комунальним ремонтним бригадам області складно налагоджувати роботу через перешкоди, викликані обстрілами в зоні АТО.