Чечетова поховали на Південному кладовищі у Києві

Михайло Чечетов

Колишнього народного депутата з фракції Партії регіонів Михайла Чечетова у понеділок поховали на Південному кладовищі у Києві. Панахида за Чечетовим тривала у ритуальній залі на території лікарні «Феофанія», інформує агентство «УНІАН».

На церемонію прощання з Чечетовим, окрім близьких та родичів, прийшли й колишні однопартійці, зокрема колишній голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, колишні регіонали, а нині народні депутати від «Опозиційного блоку» Юрій Бойко, Наталія Королевська, Нестор Шуфрич та Юрій Воропаєв. Крім того, попрощатися з Чечетовим прийшли колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, колишній очільник Київської міської держадміністрації Олександр Попов, колишній ректор Податкової академії Петро Мельник та інші.

28 лютого Михайла Чечетова знайшли мертвим у Києві. За попередніми даними слідства, він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири.За фактом загибелі політика відкрите кримінальне провадження.

Михайло Чечетов був фігурантом кримінальної справи щодо зловживання владою та службового підроблення під час ухвалення «диктаторських законів» 16 січня 2014 року.