У Запоріжжі активісти вийшли на мітинг через події в Мукачеві (фотогалерея)

Запорізькі активісти «Правого сектору».

Учасники акції заявляють про її безстроковий характер. Протягом усього дня вони чергували біля облдержадміністрації. Представники «Правого сектору» кажуть, що планують ночувати під стінами адміністративної будівлі.

Очільник запорізької організації «Правого сектору», колишній боєць батальйону «Донбас», Олександр Таран з представниками мелітопольської організації партії, що приїхали на мітинг

Запорізькі активісти «Правого сектору».

Активісти Євгенія Корольова-Крапля та Олег Григоренко прийшли підтримати запорізьких представників «Правого сектору». З собою принесли плакати, роздруковані на аркушах А4, з написами «Не зраджуйте патріотів та Україну!» та «Не зраджуйте синів України!».

Активісти написали на гранітному парапеті Запорізької облдержадміністрації основні гасла акції, зокрема щодо відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Учасники заходу також вимагають арешту голови Запорізької облради Віктора Межейка. Він головний фігурант судової справи щодо розгону запорізького Євромайдану 26 січня 2014 року, яка зараз слухається в одному з судів Кіровограда.

Учасники акції на підтримку бійців «Правого сектору» в Мукачеві принесли з собою прапори України…

…та «Правого сектору»

О 10-й годині 12 липня активісти провели мітинг під стінами облдержадміністрації, на якому виступили представники місцевої організації «Правого сектору» та «Жіночої сотні» Запоріжжя.

Учасники акції принесли з собою ноутбук та дивляться в он-лайн режимі телевізійні новини про події в Києві та Мукачеві.

Запорізька активістка Євгенія Корольова-Крапля демонструє наліпку з символікою «Правого сектору», яку їй подарували представники цієї організації

В акції беруть участь як місцеві активісти, так і добровольці з інших регіонів, які зараз перебувають у Запоріжжі

О 9-й годині 12 липня біля Запорізької облдержадміністрації почали збиратися перші активісти. Проведення акції було анонсовано в мережі «Фейсбук» запорізькою організацією «Правого сектору» напередодні вночі.