В Одесі Труханов набирає понад 50% голосів виборців – «Опора»

Геннадій Труханов

Громадянська мережа «Опора» оприлюднила дані паралельного підрахунку голосів за протоколами з мокрими печатками на виборах в Одесі, згідно з якими нинішній мер Геннадій Труханов отримав понад половину голосів виборців – 51,64%. Друге місце посідає представник «Блоку Петра Порошенка» Олександр Боровик з результатом 24,78%. Третє – Едуард Гурвіц, за якого проголосували 8,45%.

«За даними паралельного підрахунку результатів голосування на основі 100% опрацьованих протоколів на виборах до Одеської міської ради серед партій найбільшу кількість голосів здобуває партія «Довіряй ділам» із результатом у 32,86%, а друге місце з майже як у два рази меншим результатом посідає «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – підтримка 17,46%. Третє місце у перегонах – партія «Опозиційний блок» із результатом у 14,49%. Також долають 5% виборчих бар’єр ще дві партії: «Українська морська партія» – 6.94%, а також об’єднання «Самопоміч» – 5.45%. Відзначимо, що ВО «Батьківщина» не подолала виборчий бар’єр, фінішувавши з результатом у 4,52%», – повідомляють в «Опорі».

Для перемоги у першому турі кандидату потрібно отримати понад половину голосів виборців.

Місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Центральна виборча комісія повідомила, що явка на виборах становила 46,62%.