Фотогалерея: Перша хвилина миру у Києві

Ветерани Червоної армії під час акції «Перша хвилина миру» у Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

Ветерани УПА під час акції «Перша хвилина миру»

Ветеран Радянської армії і УПА сидять поруч під час акції «Перша хвилина миру» у Національному музеї історії України у Другій світовій війні в Києві, 8 травня 2016 року

Президент України Петро Порошенко і ветерани Другої світової війни під час виконання гімну України

Президент України Петро Порошенко: «Україна нині боронить східні кордони Європи». «Дуже ціную готовність наших солдат та офіцерів... наступати до повного звільнення української території від російських окупантів», – зазначив він

Петро Порошенко: «То була, є й буде наша перемога»

Президент України Петро Порошенко: «Єдине, чого поки що не можу обіцяти, – що мобілізації цього року взагалі не буде. Її перспективи, її масштаби залежать не лише від наших планів, але й від обстановки на фронті»

Петро Порошенко: «Хижа й ненажерлива імперія знову не рахується з державними кордонами і прагне розширити свій так званий життєвий простір. Україна знову дає відсіч, – хіба що з тією різницею, що ворог прийшов не з Заходу, а зі Сходу»

Президент оголосив символічну Першу хвилину миру. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих і урочисто запалили «Вогонь слави»

Президент привітав зі святом та поспілкувався з ветеранами Другої світової війни

Фотовиставка «Матері Героїв»

Батьківщина-Мати і промені світла в пам'ять загиблих у Другій світовій війні