Фоторепортаж: У Києві вшанували пам'ять військових, які загинули в збитому бойовиками Іл-76

Вздовж опор мосту активісти розвісили 49 червоних полотен в пам’ять про загиблих

Із запалених лампадок виклали напис «Іл-76»

Сім'ї загиблих скаржаться, що президент України згадував про цю трагедію лише в 2014 році. Ані в 2015-му, ані в 2016-му, ані в 2017 році, кажуть вони, про трагедію ніхто не згадує з вищого керівництва

Сестра загиблого десантника Іллі Гайдука – Іляна. Про повернутий президентові орден Богдана Хмельницького III ступеня, який він вручив її брату (посмертно): «Коли суд виніс вирок Віктору Назарову, на його захист став президент, сказавши: «Судити генералів не можна». Три року тому президент обіцяв покарати винних, а натомість, він їх нагородив, Назарова було нагороджено медаллю Богдана Хмельницького, це сталося після загибелі наших хлопців. Ми ставили запитання: за що саме була така нагорода? Але відповіді не почули. Тому орден Богдана Хмельницького загиблого брата я вирішила повернути. Якщо президент визначився, на чиїй він стороні, якщо він на стороні винних, то, вибачте, я гадаю, що мій брат вчинив би так само»

Парашут із написами літаків та гвинтокрилів, котрі були збиті, починаючи з 2014 року на Донбасі

Учасники акції зазначили: «На сьогодні ще святкується день «безвізу», а про те, що це ніч трагедії ніде не повідомляється, тому ця акція є закликом до людей – згадати загиблих і покарати винних»

Сумна мелодія людського горя 

Учасники акції виконують гімн України

У небо запустили 49 небесних ліхтариків, які символізують 49 загиблих українських військових