Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко сподівається на "значне пом'якшення" резолюції моніторингового комітету ПАРЄ

Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко сподівається на "значне пом'якшення" резолюції моніторингового комітету з питання про виконання Україною своїх зобов'язань, взятих нею при вступі до Ради Європи
Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко сподівається на "значне пом'якшення" резолюції моніторингового комітету з питання про виконання Україною своїх зобов'язань, взятих нею при вступі до Ради Європи.

"У мене склалося враження, що в Раді Європи йде інтенсивна робота, спрямована на пошук взаємоприйнятного варіанту рішення на основі рекомендацій моніторингового комітету", - сказав А.Зленко, додавши, що йдеться про розгляд низки поправок до рішення комітету, які мають на меті змінити деякі положення цього рішення. "Ми робимо все можливе для пом'якшення рішення моніторингового комітету", - заявив міністр.

На його думку, "якщо є поправки, і йде інтенсивна робота – це хороший сигнал, що дозволяє сподіватися на те, що рішення не буде таким радикальним"- зазначив Анатолій Зленко.